07 decembrie 2011

Pastrav cu legume




Ingrediente pentru 3 portii :
- 3 pastravi
- 2 cepe
- 10 ciuperci
- 1 punga de legume congelate
- ulei
- maioneza
- malai
- sare si piper



Taiem ceapa rondele si o calim in 3 lg. de ulei cu putina apa .
Cand ceapa s-a inmuiat putin adaugam ciupercile taiate felii groase .


Calim putin ciupercile si adaugam legumele congelate .


Punem apa fierbinte cat sa acopere putin legumele .


Fierbem legumele pana scade apa , presaram sare si piper , le lasam sa se raceasca si adaugam 3-4 lg. de maioneza .


Separat curatam si spalam pestele apoi il presaram cu sare .


Tavalim pestele prin malai .


Il prajim in ulei incins pana se rumeneste si il scoatem pe un servetel absorbant sa se scurga de ulei .


Servim pestele alaturi de legume si lamaie .




POFTA BUNA !


Un comentariu: