24 martie 2012

Peste la Punga Magica





Ingrediente :
- 1 Punga Magica pentru peste
- 1 kg peste
- 50 ml ulei de masline





 Pe punga scrie ca trebuie folosit peste file , eu am folosit peste fitofag fara piele si taiat bucati potrivite .


Ungem pestele cu ulei , presaram condimentele din punga si amestecam bine .
Legam punga , o intepam de cateva ori cu o scobitoare si o punem in tava la cuptor (incins in prealabil).


Eu am tinut mai mult pestele la cuptor  pentru ca au fost bucati mai groase.
Pentru pestele file probabil ca sunt suficiente 10 minute (cat scrie pe punga).
Pentru un pestele putin rumenit , dupa 10-15 minute taiati punga si mai tineti cateva minute in cuptor.


Daca va place pestele suculent si picant va sfatuiesc sa incercati .


Servim pestele alaturi de o salata sau orice garnitura va place .


POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu