Ingrediente :
- 1 kg morcovi
- 1 kg pastarnac
- 1 kg radacina de patrunjel
- 1 kg telina
- frunze de patrunjel
- frunze de telina
Curatam si spalam legumele apoi le dam pe razatoare , prin masina de tocat carne sau la robot (alegeti varianta care va place ) .
Le amestecam bine intr-un vas incapator si apoi adaugam verdeata tocata marunt.
Punem amestecul de legume in pungute la congelator .
prin congelare se pierd multe din vitamine, dar este mult mai bun decat orice cumparat iarna. In plus...e ieftin, poate fi si bio.
RăspundețiȘtergereEu puneam in alte pungute separate verdeata robotizata (marar, patrunjel, leustean, frunze de telina, toate tocate la robot marunt), iar iarna scoteam si presaram direct in ciorba (ieftin si comod)
Multumesc pentru vizita si comentariu.
RăspundețiȘtergerePun si verdeturi la congelator dar separate fiecare si fara sa le toc .