Ingrediente :
- 1 kg varza alba
- 2 cepe
- 3 oua
- 250 g ciuperci
- 3 lg smantana
- 3 lg smantana
- 1 lg-ta boia
- 1 leg. marar
- 4-5 lg ulei
- sare si piper
Fierbem varza in apa cu sare .
Dupa ce s-a fiert o punem intr-o strecuratoare si apoi o taiem fideluta .
Calim ceapa si ciupercile in cateva linguri de ulei cu putina apa .
Adaugam varza fiarta si tinem pe foc pana scade toata apa , apoi adaugam sare si piper dupa gust .
Dupa ce s-a racit compozitia adaugam 3 lg de smantana si 3 galbenusuri .
Cele 3 albusuri ramase le batem spuma si le adaugam in budinca amestecand usor pana se incorporeaza .
Asezam compozitia intr-o tava unsa cu unt / margarina si presarata cu pesmet .
Tinem budinca in cuptorul preincalzit la foc mediu 40 minute .
Lasam putin sa se raceasca si apoi o putem portiona .
POFTA BUNA !
Arata foarte bine...a fost buna?
RăspundețiȘtergereDa , este foarte buna .
RăspundețiȘtergere