03 aprilie 2012

Ciorba de loboda





Ingrediente :
- 6 legaturi de loboda verde si rosie
- 1/2 telina mica
- 1 pastarnac
- 1 morcov mare
- 2-3 cepe potrivite
- 6-7 lg orez
- cateva cozi de ceapa verde
- Bors Magic , dupa gust
- 1 ou
- 3 lg ulei
- 1 leg. de patrunjel
- 1 leg. de leustean
- sare si piper




Curatam si tocam legumele , rupem frunzele de loboda si le spalam bine in 2-3 ape.


Punem la fiert morcovul , pastarnacul si telina .
Cand fierbe apa adaugam putina sare si ceapa tocata .
In momentul in care legumele sunt aproape fierte punem orezul .
Intre timp tocam loboda si cozile de ceapa .


Dupa ce s-a fiert orezul adaugam loboda si cozile de ceapa verde.
Presaram sare , piper si Bors Magic , dupa gust.


 Mai fierbem 10-15 minute si apoi adaugam verdeata si oul batut. Lasam sa mai fiarba 2-3 clocote , stingem focul si adaugam uleiul .


Este o ciorba foarte buna si usoara de primavara.



POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu