Ingrediente :
- 1 bagheta
- 200 ml supa de legume
- 1 conserva de ciuperci sau 500 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa mare
- 200 g cascaval
- 1 leg. patrunjel verde
- 1 ardei rosu
- 1 lg margarina
- sare si piper
Taiem bagheta pe lung si ii scoatem miezul .
Peste miezul de paine punem supa de legume ( eu am folosit 200 ml apa + 1 lg de Knorr legume in bucate )
Inabusim ceapa impreuna cu ardeiul si ciupercile in ulei cu putina apa .
Peste painea inmuiata si stoarsa punem ciupercile calite , cascavalul , patrunjelul , sare si piper .
Cu amestecul obtinut umplem baghetele .
Asezam painea in tava pe hartie de copt si o ungem cu putina margarina .
Punem in cuptor pentru 20 minute pana se rumeneste .
Se portioneaza painea dupa ce se raceste putin .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu