Ingrediente :
- 10 ciuperci cu palarii mari
- 250 g telemea rasa
- 20 g unt
- 100 g smantana
- 3 catei de usturoi
- marar si patrunjel
- 2 oua
- pesmet
- faina
- busuioc
- sare si piper
Amestecam telemeaua rasa cu untul moale , usturoiul razuit ...
...smantana si verdeata tocata .
Curatam ciupercile si le taiem putin din varful palariilor ca sa stea mai bine .
Umplem palariile cu pasta de branza si le unim .
Trecem ciupercile unite prin faina ,
apoi prin ou batut in care am adaugat busuioc , sare si piper...
...si final le trecem prin pesmet .
Prajim ciupercile in ulei incins pe ambele parti .
Le scoatem pe un servetel sa se scurga de ulei .
Lasam ciupercile sa se raceasca putin apoi le putem servi cu diverse garnituri .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu