Ingrediente :
- 3 oua
- 10 lg fulgi de ovaz
- 10 lg soia granulata
- 10 lg nuca macinata
- 200 g cascaval afumat
- 2 cartofi potriviti
- 8-9 catei de usturoi
- 2 lg condimente pentru mici
- 16 lg de apa
- 3 lg de pesmet
- 1 lg-ta de sare
Se bat albusurile spuma cu 6 lg de apa si se pune soia granulata .
Eu am macinat putin fulgi de ovaz la robot , dar nu este obligatoriu .
Adaugam fulgi de ovaz si nuca macinata .
Lasam compozitia sa stea 1 ora la frigider .
Dupa 1 ora punem cartofii razuiti fin si inca 10 lg de apa .
Adaugam galbenusurile , condimentele pentru mici si cascavalul razuit .
Punem si cele 3 lg de pesmet si lasam compozitia sa mai stea 30-40 minute .
Cu mainile umezite formam mici si ii asezam pe un tocator .
Incingem gratarul il ungem cu ulei si asezam micii .
Daca nu aveti un gratar de fonta sau electric micii se pot praji si in ulei .
Servim micii calzi cu mustar si paine proaspata .
Foarte buni .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu