23 martie 2012

Prajitura cu piscoturi





Ingrediente :
- 1 pachet de piscoturi (400 g)
- 250 ml frisca
- 1 plic de cappuccino
- 500 ml lapte
- 1 budinca de vanilie
- 4-5 lg de zahar
- 1 compot de ananas
- cacao



Asezam intr-o tava un rand de piscoturi inmuiate in siropul de ananas .
Peste piscoturi punem budinca de vanilie , preparata dupa indicatiile de pe plic .


Presaram jumatate din ananasul din compot taiat in bucatele .


Batem frisca lichida pana se intareste putin si adaugam pliculetul de cappuccino , apoi continuam sa mixam frisca pana se intareste bine .
Adaugam frisca peste budinca si ananas si mai punem un rand de piscoturi inmuiate in siropul de ananas .


Punem prajitura la rece pentru 2-3 ore .


Peste ultimul strat de piscoturi presaram cacao si servim .



O prajitura rapida si racoroasa .



POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu