Ingrediente :
- 1 pachet de piscoturi (400 g)
- 250 ml frisca
- 1 plic de cappuccino
- 500 ml lapte
- 1 budinca de vanilie
- 4-5 lg de zahar
- 1 compot de ananas
- cacao
Asezam intr-o tava un rand de piscoturi inmuiate in siropul de ananas .
Peste piscoturi punem budinca de vanilie , preparata dupa indicatiile de pe plic .
Presaram jumatate din ananasul din compot taiat in bucatele .
Batem frisca lichida pana se intareste putin si adaugam pliculetul de cappuccino , apoi continuam sa mixam frisca pana se intareste bine .
Adaugam frisca peste budinca si ananas si mai punem un rand de piscoturi inmuiate in siropul de ananas .
Punem prajitura la rece pentru 2-3 ore .
Peste ultimul strat de piscoturi presaram cacao si servim .
O prajitura rapida si racoroasa .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu