19 iunie 2011

Supa cu galuste



 Avem nevoie de :
- 3 morcovi
- 2 cepe
- 5 lg de ulei
- 2 oua
- 9 lg de gris
- sare si piper
- patrunjel verde
- vegeta


 Ceapa se toaca marunt si morcovul se taie rondele.


 Se pun pe foc impreuna cu 3 lg de ulei si 2 lg de vegeta.


 Dupa ce s-au inmuiat putin se adauga 2 litrii de apa.


Lasam legumele sa fiarba si pregatim galustele.

Batem albusurile separat si cele 2 galbenusuri le amestecam cu 2 lg de ulei.


Adaugam 3 lg de gris si jumatate din compozitia de galbenusuri.


 Punem inca 3 lg de gris si restul de galbenusuri.


La sfarsit mai adaugam inca 3 lg de gris.
Se lasa compozitia sa se umfle putin ( aprox. 10 min. )


Focul se reduce sa nu fiarba supa prea tare si cu o lingurita se pun galustele .
Apoi se da focul moderat si se lasa la fiert pana de umfla si sunt fierte galustele.
Potrivim gustul cu sare si piper (sau vegeta cine prefera ).


Se adauga patrunjel si se serveste.


POFTA BUNA !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu