04 mai 2012

Ciuperci picante cu fasole





Ingrediente :
- 2-3 cepe
- 500 g ciuperci pleurotus
- 400 g fasole alba din conserva
- 3-4 lg pasta de rosii
- 3 lg ulei de masline
- 4-5 catei de usturoi
- 1/2 lg-ta boia dulce
- cimbru , marar , patrunjel
- 1/2 lg-ta chili
- sare si piper
- 2 cesti de apa calda


Inabusim ceapa in ulei si putina apa , apoi adaugam ciupercile pleurotus spalate si tocate cubulete.


Peste ciuperci adaugam boiaua si apa calda , fierbem 5 minute si punem pasta de rosii impreuna cu cimbrul , mararul si patrunjelul.
In mod normal verdeturile proaspete le adaug la sfarsit , dar acum nu am avut proaspete.


Cand a scazut apa si s-a format un sos potrivit in tigaie, adaugam fasolea din conserva (spalata in 2-3 ape) si usturoiul tocat marunt. Mai fierbem 2-3 minute, adaugam praful de chili , sarea, piperul si stingem focul.


Servim mancarica pe felii de paine proaspata sau usor prajita .


Va recomand painea intermediara cu diverse seminte.



POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu