31 mai 2012

Budinca de paine cu ciuperci






Ingrediente :
- 200 g paine (veche de 1 zi)
- 9 cepe verzi
- 200-250 g ciuperci
- 4 oua
- 2 pahare cu lapte
- 1/2 lg-ta cimbru
- 1 lg-ta oregano
- 1 lg mustar
- 3-4 lg ulei
- sare si piper



Calim ceapa verde impreuna cu ciupercile in ulei cu putina apa pana se inmoaie.


Separat batem ouale cu laptele si adaugam condimentele si mustarul.


Taiem painea bucati potrivite.


Se unge o tava cu unt si se pune painea iar deasupra ceapa calita cu ciupercile.


Se toarna laptele cu ouale si se preseaza usor sa se inmoaie bine toata painea.
Se tine in cuptorul incins in prealabil aprox. 35-40 minute la foc mediu.


Servim budinca presarata cu parmezan sau branza tare.




POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu