Ingrediente :
- 200 g smantana
- 150 g parizer vegetal
- 150 g branza
- 4 oua
- 3 lg faina
- 1 lg gris
- marar / patrunjel
- piper
- parmezan pentru presarat deasupra (optional)
Parizerul se taie cubulete , o jumatate de baton este suficient .
Branza se rade sau se zdrobeste cu furculita apoi se adauga smantana si se omogenizeaza bine .
Adaugam faina , grisul , parizerul , ouale si verdeata .
Presaram piper proaspat macinat si nu adaugam sare pentru ca are branza in compozitie .
Punem aluatul intr-o tava rezistenta la cuptor pe care o ungem in prealabil cu putin unt sau margarina .
Presaram parmezan razuit si o punem la cuptor pentru 30-40 minute (foc mediu - 150 grade).
Se scoate tarta din cuptor si se lasa cateva minute sa se raceasca .
Se portioneaza si se serveste alaturi de felii de rosii .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu