09 noiembrie 2011

Fursecuri umplute cu peltea de zmeura si crema de ciocolata





Ingrediente :
*pentru aluat :
- 300 g faina
- 70 g unt
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
- 1 ou
- 100 ml lapte
- 50 g zahar
*pentru umplut :
- crema de ciocolata
- gem , peltea , etc


Amestecam faina cu praful de copt si sarea , apoi adaugam untul si framantam bine .


Separat batem oul cu laptele si zaharul .


Amestecam cele 2 compozitii pana rezulta o coca moale si nelipicioasa .


Punem aluatul la frigider pentru 30-40 minute .


Impartim aluatul in 2 parti si il intindem pe blatul de lucru , apoi il taiem cu o forma pentru fursecuri .


Asezam fursecurile intr-o tava pe hartie de copt .


Punem tava la cuptor pentru aprox. 15 min. la foc moderat .


Dupa ce se racesc fursecurile le taiem pe jumatate si le umplem cu gem , peltea sau crema de ciocolata .


Se consuma de preferinta impreuna cu prietenii :)


POFTA BUNA !


Un comentariu:

  1. sal,bune au fost fursecurile,dar si mai buna ideea ca se consuma impreuna cu prietenii.
    dani

    RăspundețiȘtergere