26 februarie 2012

Mici vegetali in sos de rosii





Ingrediente :
- 1 ceapa
- 500 ml suc de rosii
- 4-5 catei de usturoi
- 2 lg ulei de masline
- 1 cescuta de apa
- 1/2 lg-ta cimbru
- 1/2 lg-ta busuioc
- 1/2 lg-ta zahar
- sare si piper



Facem micii vegetali dupa reteta de aici .


Calim ceapa in 2 lg de ulei cu putina apa pana se inmoaie .


Adaugam sucul de rosii si 1 cescuta de apa calda .


Fierbem 5 minute si adaugam condimentele .


Punem micii si fierbem 10-15 minute la foc mediu .


Presaram usturoiul razuit si stingem focul .


Servim micii cu piure de cartofi si patrunjel proaspat .




POFTA BUNA !


Un comentariu:

  1. sunt deliciosi dar nu am reusit sa-l dau pe spate pe tata socru in schimb ciorba de gulii i-a placut foarte mult.puup

    RăspundețiȘtergere