04 octombrie 2011

Chiftelute cu varza




Ingrediente :
- 500 g varza
- 2 morcovi
- 2 cartofi fierti
- 1 ceapa
- 3 oua 
- 5-6 catei de usturoi
- 1/2 legatura de marar
- 1/2 legatura de patrunjel
- sare si piper
- pesmet
- ulei


Se da varza si morcovul pe razatoarea mare apoi se amesteca impreuna cu putina sare si se lasa cateva minute .


Ceapa se toaca marunt si se caleste in 3 lg de ulei cu putina apa .
Se stoarce varza si morcovul de apa si se adauga peste ceapa continuand calirea pana se inmoaie legumele .


Se lasa sa se raceasca apoi se adauga usturoiul zdrobit , cartoful fiert razuit , mararul si patrunjelul tocate marunt , ouale batute usor , sare si piper .
Se amesteca bine compozitia de chiftelute apoi se aduga pesmet pana capata o consistenta care se poate modela .


Formam chiftelutele cu mana usor umezita si le trecem prin pesmet sau mix pentru paneuri .



Le prajim in ulei incins si le scoatem pe servetel absorbant .


Sunt delicioase !



POFTA BUNA !


2 comentarii:

  1. Gata, le-am incercat si pe astea!!sunt super,aproape nici nu simti ca sunt de varza;bravo tie;continua tot asa ca esti pe drumul cel bun!!! :)

    RăspundețiȘtergere