11 noiembrie 2012

Pateuri cu ciuperci






Ingrediente :
*aluat:
- 400 g branza grasa
- 470 g faina
- 200 g unt
- 1-2 oua
*umplutura:
- 1 conserva de ciuperci
- 2 cepe 
- 150 g cascaval
- 1 ou
- oregano
- 1 lg-ta boia
- sare si piper
*decor:
- 1 ou
- seminte de susan



Se caleste ceapa si ciupercile tocate marunt.


Cand s-a inmuiat ceapa luam tigaia de pe foc, o lasam sa se raceasca si apoi adaugam cascavalul ras,


oul si condimentele.


Aluatul se prepara la fel ca la pateurile cu branza.
Intindem aluatul , il taiem patratele si punem putina umplutura.


Lipim pateurile cu ajutorul unei furculite.


Pensulam cu ou batut...


 ... si presaram susan.


Se coc in cuptorul incins pana se rumenesc.



POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu