Ingrediente :
*aluat:
- 400 g branza grasa
- 470 g faina
- 200 g unt
- 1-2 oua
*umplutura:
- 1 conserva de ciuperci
- 2 cepe
- 150 g cascaval
- 1 ou
- oregano
- 1 lg-ta boia
- sare si piper
*decor:
- 1 ou
- seminte de susan
Se caleste ceapa si ciupercile tocate marunt.
Cand s-a inmuiat ceapa luam tigaia de pe foc, o lasam sa se raceasca si apoi adaugam cascavalul ras,
oul si condimentele.
Aluatul se prepara la fel ca la pateurile cu branza.
Intindem aluatul , il taiem patratele si punem putina umplutura.
Lipim pateurile cu ajutorul unei furculite.
Pensulam cu ou batut...
... si presaram susan.
Se coc in cuptorul incins pana se rumenesc.
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu