Ingrediente :
* pentru aluatul de paine :
- 500 g faina
- 1 plic drojdie uscata
- 320- 350 ml apa calduta
- 3 lg de ulei
- 3 lg de ulei
- 1/2 lg-ta sare
- 1 lg-ta zahar
*pentru umplut :
- 300 g branza
- 1 ou
- 1 cub de unt
Facem un aluat de paine din faina amestecata cu drojdia uscata in care adaugam zaharul si sarea , apoi apa calduta si uleiul .
Lasam aluatul 1 ora la dospit .
Impartim aluatul in 2 parti egale .
Prima parte o intindem si o punem in tava .
Adaugam branza zdrobita cu furculita si amestecata cu un cub de unt si 1 ou .
A doua parte de aluat o intindem pe folie alimentara presarand faina sa nu se lipeasca .
Cu ajutorul foliei rasturnam aluatul peste compozitia de branza .
Intepam aluatul cu o furculita si il mai lasam sa dospeasca o jumatate de ora .
Ungem cu ou batut si presaram susan .
Punem la cuptor pana se rumeneste frumos .
O reteta simpla dar foarte gustoasa .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu