Ingrediente :
- supa de legume
- 3 lg ulei
- patrunjel verde
*pentru galuste :
- 60 g faina
- 50 g gris
- 50 g parmezan
- 50 g unt
- 4 oua
- nucsoara
- sare si piper
Batem ouale cu sare si piper, apoi adaugam untul moale si parmezanul ras .
Punem faina si grisul .
Adaugam 1/2 lg-ta de nucsoara .
Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si o bagam la cuptor pentru 12 minute .
Scoatem compozitia din cuptor , o lasam sa se raceasca apoi o taiem cubulete .
Eu am folosit o forma de stea pentru a face galustele mai apetisante :)
Pentru supa de legume am fiert apa si am adaugat 2 lg. de vegeta biologica .
Adaugam galustele taiate in supa si le lasam sa fiarba 10 minute .
La final punem 3 lg. de ulei si presaram patrunjel verde .
Daca nu va ies galustele clasice de gris , cu aceasta compozitie sigur nu o sa aveti probleme .
POFTA BUNA !
Arata foarte bine!!!!!!!!
RăspundețiȘtergere