Ingrediente :
- 150 g soia granule (1 punga)
- 1 conserva de ciuperci
- 1 cutie pate vegetal (200g)
- 3 cartofi potriviti
- 2 cepe
- 6-7 catei de usturoi
- 5 lg de faina
- 1 legatura de marar
- 3-4 lg de ulei
- sare si piper
Tocam ceapa marunt ...
...si o calim in 3 lg de ulei cu putina apa .
Cartofii ii dam pe o razatoare mica si ii stoarcem de apa .
Soia o fierbem in apa cu delikat si o punem la scurs sau o stoarcem in maini dupa ce se raceste .
Peste soia fiarta adaugam pateul ,cartofii razuiti , ceapa calita ,ciupercile tocate marunt (de preferat la robot ) ,usturoiul razuit si faina .
Presaram sare , piper si mararul tocat .
Asezam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt .
Se coace in cuptorul preincalzit aprox. 50 minute la foc mediu .
Se lasa sa se raceasca si apoi se poate taia felii .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu