Ingrediente :
- aprox. 500 g lapte praf
- 1 cana de zahar
- 100 ml apa
- 50 g margarina
- 40 g cacao
Amestecam zaharul cu apa pe foc pana se topeste zaharul .
Stingem focul si adaugam margarina .
Dupa ce se topeste margarina adaugam laptele praf amestecat cu 40 g cacao .
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9_X_RjnSxYEoNCiRRGhns0w3v3Sgp_ZGgvJKAG6435VKTu4DKLaJ1niWpYnUpjXLbSjvzr36u1Tk8bS6n5RDCRt_ZIBYBbalgjU9bsloswjD-9mqAwcY8btNIBdIvzQR3qeY1lMg29yks/s640/Picture+029.jpg)
Punem ciocolata pe o folie alimentara unsa cu margarina si o bagam la frigider pentru cateva ore .
Daca aveti forme le ungeti cu margarina si apoi turnati ciocolata .
Dupa ce a stat cateva ore la frigider se scoate ciocolata din forme si se pune pe un platou .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu