Ingrediente :
- 300-400 g fasole verde
- 10 ciuperci
- 3 cepe
- 3 lg ulei
- 3 lg pasta de rosii
- 5-6 catei de usturoi
- 1 leg. marar
-delikat
Se inabuse ceapa tocata in ulei cu putina apa si delikat .
Se adauga ciupercile taiate feliute .
Dupa cateva clocote se pune fasolea verde ( eu am avut congelata ) rupta bucatele si se adauga apa calda cat sa acopere fasolea .
Se lasa sa fiarba la foc moderat pana se fierbe fasolea .
Cand fasolea este fiarta si apa a mai scazut se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa .
Se fierbe pana scade putin apa si ramane ca un sos .
La final se pune mararul si usturoiul , se mai da un clocot si se stinge focul .
Se poate servi cu mamaliguta sau paine proaspata .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu