Ingrediente :
- 6-7 cartofi
- 3 cepe (de preferat ceapa rosie)
- 1 cutie de ciuperci in ulei
- sare
- otet
- piper
Taiem ceapa rondele sau feliute si o frecam cu sare apoi punem otet sa treaca de ceapa si o lasam 1 ora sa se marineze .
Cartofii ii fierbem in coaja , ii curatam si ii taiem felii mai groase .
Peste cartofi adaugam ceapa marinata scursa de lichid .
Eu am avut ciuperci conservate in ulei , daca nu gasiti puteti inabusii ciuperci proaspete in cateva linguri de ulei .
Se adauga ciupercile calite cu tot cu ulei sau cele conservate cu uleiul din conserva .
Amestecam usor sa nu se sfarame cartofii .
Daca vreti sa fie mai acrisoara compozitia puteti sa mai adaugati 1-2 lingurite din otetul in care a fost marinata ceapa .
Presaram sare si piper dupa gust .
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu