23 august 2012

Budinca de dovlecei si rosii





Ingrediente :
- 200 g paine graham (veche de o zi)
- 1 dovlecel
- 5 oua
- 1 cana lapte
- sare si piper
- 1 cub unt/margarina
- 2 rosii mari
- oregano
- ulei de masline
- 170 g cascaval
- 5 catei de usturoi



Se bat cele 5 oua cu o cana de lapte , sare si piper.


Painea se rupe bucatele si se azeaza intr-o tava unsa cu unt sau margarina.


Se toarna compozitia de oua cu lapte si se preseaza usor painea.


Asezam dovleceii taiati rondele subtiri si presaram putin piper.


Punem un rand de rosii taiate (decojite) si oregano.


Punem budinca in cuptorul incins pentru 30-35 minute, apoi o scoatem si adaugam usturoiul taiat feliute si stropim totul cu ulei de masline.


Introducem din nou tava in cuptor pentru aprox. 10 minute.
 Peste budinca fierbinte presaram cascavalul razuit.




POFTA BUNA !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu