Ingrediente :
- 3 dovlecei
- 150 g branza ( mai tare)
- 5 oua
- 5 lg smantana
- 1 legatura patrunjel/marar
- 1 capatana mica de usturoi
- 3 lg de faina
- 3 lg de faina
- 2 cepe mici
- sare si piper
Dam dovleceii pe razatoare cu tot cu coaja, ii presaram cu sare si ii stoarcem dupa 15 minute.
Adaugam branza razuita , cepele tocate marunt, usturoiul zdrobit,ouale batute si smantana.
Adaugam faina , verdeata, sare si piper.
Omogenizam bine compozitia si o turnam intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu ulei.
Punem tava in cuptorul incins pentru 20-25 minute.
Dupa ce s-a racit o taiem in bucati potrivite si servim alaturi de salata de rosii sau ketchup.
POFTA BUNA !
Super buna! Multumim! (Simo si Alin)
RăspundețiȘtergere