16 noiembrie 2012

Langosi cu ciocolata






Ingrediente :
- aluat de paine 
- ulei pentru prajit
- crema de ciocolata
- nuca de cocos 



Se imparte aluatul in bucatele.
Punem putin ulei pe blatul de lucru si intindem fiecare bucata cu mainile unse, aplatizand si tragand usor de margini.


                                              Prajim langosii in putin ulei pe ambele parti.


Ii scoatem pe un servetel absorbant sa se scurga de ulei.


Intindem pe fiecare langos crema de ciocolata si presaram nuca de cocos.



POFTA BUNA !


3 comentarii:

  1. Am si eu o intrebare va rog,cum se face aluatul de paine?ca sa iasa langosii buni?vreau sa ii fac si eu fetitei mele,dar habar nu am sa fac aluat de paine.Daca mi-ati da reteta v-as fi recunoscatoare.Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am facut langosii cu aluat cumparat de la brutarie si au iesit foarte buni.

    RăspundețiȘtergere