29 august 2012

Budinca de dovlecei





Ingrediente :
- 3 dovlecei 
- 150 g branza ( mai tare)
- 5 oua
- 5 lg smantana
- 1 legatura patrunjel/marar
- 1 capatana mica de usturoi
- 3 lg de faina
- 2 cepe mici
- sare si piper



Dam dovleceii pe razatoare cu tot cu coaja, ii presaram cu sare si ii stoarcem dupa 15 minute.


Adaugam branza razuita , cepele tocate marunt, usturoiul zdrobit,ouale batute si smantana.


Adaugam faina , verdeata, sare si piper.


Omogenizam bine compozitia si o turnam intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa cu ulei.


Punem tava in cuptorul incins pentru 20-25 minute.


Dupa ce s-a racit o taiem in bucati potrivite si servim alaturi de salata de rosii sau ketchup.


POFTA BUNA !


Un comentariu: