Ingrediente :
- 1 punga de paste Farfalle
- 400 g ciuperci
- 1 ceapa
- 200 g smantana
- 1 lg unt
- 3 lg de lapte
- 1 lg de faina
- 5 catei de usturoi
- patrunjel verde
- sare si piper
- parmezan ( optional )
Inabusim ceapa intr-o lingura de unt si putina apa .
Cand s-a inmuiat ceapa adaugam ciupercile taiate feliute .
Calim ciupercile pana se evapora toata apa pe care si-o lasa .
Apoi punem smantana amestecata cu faina si laptele.
Fierbem 5 min. si adaugam usturoiul dat pe razatoare , sarea , piperul si patrunjelul tocat .
Pastele fierte separat in apa cu sare le adaugam peste sos si amestecam sa se acopere toate pastele cu sos .
Servim pastele calde cu bucatele de parmezan .
POFTA BUNA !
Foarte bune, patrunjelul da o aroma deosebita! (Simona)
RăspundețiȘtergere