Ingrediente :
- 4 oua
- 7 lg gris
- 10 lg nuca macinata
- 150 g cascaval simplu
-100 g cascaval afumat
- 2-3 lg-te condimente pentru mici
- 2-3 lg pesmet
- 2-3 lg pesmet
- usturoi
- sare si piper
* ulei pentru prajit
Se bat ouale bine si se amesteca impreuna cu grisul . Se pun in frigider pentru 2 ore .
Adaugam nuca macinata fulgi ...
...si cascavalul razuit .
Presaram condimentele pentru mici ,pesmetul , usturoiul razuit , sare si piper .
Cu mana umezita formam mici si ii dam prin pesmet .
Prajim micii in ulei incins pana se rumenesc .
Ii scoatem pe hartie absorbanta sa se scurga de ulei .
Servim micii calzi cu mustar si paine proaspata .
Foarte buni !
Daca va raman pentru a doua zi se pot reincalzi la microunde si sunt la fel de buni .
POFTA BUNA !
Super, super buni... si asta ca nu avusei cascaval afumat... (si nu imi ramasera si pentru maine... ;))):*:*:*
RăspundețiȘtergereImi era dor de comentariile tale :*:*
RăspundețiȘtergerecam cat iasa din Portia asta? Ma gandesc ca e in functie de cat de mari ii faci, dar asa ca si idee ma intereseaza...Vreau sa incerc si eu reteta azi :)
RăspundețiȘtergere