14 septembrie 2011

Bors de ciuperci



Ingrediente :
- 12 ciuperci champignon
- 3 lg de ulei
- 1 ceapa
- 4 cartofi
- 2 morcovi 
- 1 radacina de patrunjel
-2 lg faina
- 2 foi de dafin
- 1 leg. patrunjel verde
- 4-5 catei de usturoi
- Delicat Bors cu Legume
-sare si piper




Taiem morcovii , cartofii si radacina de patrunjel cubulete si le punem la fiert in 2,5 litri de apa fierbinte.


Calim ciupercile taiate feliute in 1 lg de ulei incins , pana cand scade apa lasata de ciuperci.
Cand legumele sunt aproape fierte adaugam ciupercile calite.


In cele 2 lg de ulei ramase calim ceapa si apoi adaugam 2 lg de faina.


Omogenizam bine faina cu uleiul si ceapa .


Stingem cu 3 polonice de supa , amestecam si turnam totul in ciorba .


Punem foile de dafin si presaram Bors cu Legume , dupa gust .
Amestecam si lasam sa mai fiarba cateva minute. 
Tocam patrunjelul , zdrobim usturoiul si le adaugam in ciorba , apoi stingem focul .


Se poate servi cu smantana.
Personal aceasta ciorba imi place fara smantana , pentru ca este deja acrisoara de la bors .
Este foarte buna !


POFTA BUNA !

2 comentarii:

  1. Luni incerc, arata foarte bine!!! Iar blogul e minunat, imi plac fotografiile si felul in care e structurat, foarte aerisit! Bravo!!!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere