22 septembrie 2011

Negresa





Ingrediente :
- 1 pahar de zahar
- 1 pahar de apa minerala
- 3 lg de cacao
- 1 ceasca de ulei
- 1 ceasca de nuci
- 1 ceasca de gem
- 2,5-3 pahare cu faina
- 1 plic praf de copt
- 1 ciocolata amaruie (optional)




Amestecam 3 lg de cacao cu 1 pahar de zahar .


Adaugam apa minerala impreuna cu uleiul si amestecam pana se topeste zaharul .


Punem faina amestecata cu praful de copt .



La final de pun nucile taiate impreuna cu gemul .


Compozitia de transfera intr-o tava in care am pus hartie de copt si se baga in cuptor pentru aprox 25-30 min. la foc mediu .
Se testeaza cu o scobitoare pentru a vedea daca este coapta .


Separat topim ciocolata la bain-marie sau la cuptorul cu microunde .


Adaugam ciocolata topita peste prajitura racita .


Nivelam bine si lasam glazura sa se intareasca .


Se face usor si este foarte gustoasa .


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu