21 iunie 2012

Pleurotus cu smantana






Ingrediente :
- 500 g ciuperci pleurotus
- 7-8 cepe verzi
- 1 pahar cu apa
- 3 lg ulei masline
- 2 rosii
- 3 lg smantana
- 1 lg faina
- patrunjel si marar verde
- sare si piper




Se inabuse ceapa in ulei pana se inmoaie putin.


Se adauga ciupercile spalate si taiate felii impreuna cu 1 pahar de apa fierbinte.


Dupa 15 minute se pun rosiile decojite si taiate cubulete.


Cand sunt fierte ciupercile presaram o lingura de faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase.


Dupa ce a mai fiert 5-10 minute cu faina, stingem focul si adaugam smantana si verdeata tocata.


Potrivim gustul cu sare si piper proaspat macinat.
 Servim cu mamaliguta calda.


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu