03 iunie 2012

Pleurotus picant la gratar





Ingrediente :
- 500 g ciuperci pleurotus
- 2 lg ulei masline
- 1 lg mustar
- 1 lg-ta zahar
- 1/2 lg-ta chili
- 1/2 lg-ta sare
- 1/2 lg-ta boia
- 3-4 catei usturoi
- piper proaspat macinat



Facem un sos din toate ingredientele, in afara de ciuperci :)


Spalam ciupercile, le taiem coditele si le amestecam bine cu sosul.
Lasam ciupercile la marinat aprox. 1 ora.


Incingem bine gratarul si asezam ciuperile cu filamentele in sus.


Cand s-au rumenit frumos le intoarcem si pe partea cealalta.


Daca nu va place gustul picant puteti sa renuntati la chili si ciupercile sunt la fel de delicioase.


Am servit alaturi de salata si cartofi la cuptor.


POFTA BUNA !


2 comentarii: