05 iulie 2011

Saleuri





Ingrediente :
- 100 gr cascaval ras
- 200 gr margarina
- 50 gr smantana
- 10 gr drojdie uscata
- 1 ou
- aprox. 500 gr faina
- sare ,mac, susan



Se amesteca faina cu margarina rece taiata bucatele pana devine o compozitie cu aspect nisipos , apoi se adauga cascavalul ras si drojdia uscata.


Se adauga si oul intreg cu cele 50 gr de smanatana.


Se amesteca impreuna pana rezulta o coca nelipicioasa si se lasa 1 h la dospit.


Se imparte in doua parti egale.


Apoi se intinde cu facaletul si se unge cu ou batut sau ulei de masline.


Se presara dupa preferinta mac sau susan 
.


si se taie bastonase


 Se pune in tava pe hartie de copt


 si se tin la cuptor pana se rumenesc.


Se servesc reci.


POFTA BUNA !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu